Historik 2009

"HISTORIK" (Afholdte Arrangementer 2009)

27 december søndag Rasteplads ved Robbedale Rønne. Blev en dejlig gåtur i naturen ved de gamle grusgrave. Efterfølgende Hygge m / kaffe og kage hos Gert og Ingrid.

6 december sonde. kl.13 til 17:00 Julehygge i Blokhuset v / Onsbæk,
vi startede med en tur i skoven, efterfølgende lavede mand juledekorationer og FIK en hyggelig eftermiddag med æbleskiver og gløg.

21 november lørdag kl. 18:00. Julefrokost i Knudsker IF lokaler Rønne.
31 medlemmer FIK en dejlig aften, med stor Julebuffet m / Masser dejlig mad, traditionel sild + varme retter og efterfølgende Pakkespil,dans, musik.

 

15 November sonde. kl. 14. Natur Bornholm, 11 medlemmer FIK en dejlig gåtur med spændende forhistorie. Efterfølgende kaffe m. kage hos John Larsen og til tøs spiste 9 medlemmer, en lækker kalvegullash i lufthavnens restaurering.

November 8 søndag kl. 14:00, Julemarked i Allinge Idrætshal.

8 November sonde. kl.15-17 Bowling, aflyst pga.. mgl. tillutning.

31. oktober Poul Krebs i Musikhuset.

24 okt. lørd. kl. 18. 80er Fest, Knudsker IF'er Lokaler i Rønne,
VI FIK en dejlig menu med flere retter, salat og dessert,
En super fest blev det for de 25 medlemmer der mødte frem


11 okt. sonde. kl. 14, Rokkestenen i Rutsker m. Tur til Kleven.
Efterfølgende blev der hygget m. kaffe / kage hos Richard I Tejn.
Afslutning på dagen blev spisning til aften på Rø Selskabslokaler med lækker flæskesteg og dessert.

26 september lørd. kl. 18 Høstfest Jeg Østermariehallen m / spisning Dans og Musik.
OS3 og Baggårdens Helte gav den gas og det blev en dejlig og sjov aften med god mad, dans og musik, for 28 medlemmer der Havde sikret sig billet.

13 september sonde. Bornholms Sommerfuglepark.Blev besøgt af 9 medlemmer, gåturen blev efterfølgende henlagt til Skansen PGA. vejret.

September 6 sonde . Bowling, Rønne, godt fremmøde med hygge som vi Plejer.

August 29 lørd. Hammersøens Shelter, Aflyst PGA .. mgl. tilmeldinger.
          
22 August Rockfestival på Strien i Rønne "Discotek monlight".
Blev en rigtig dejlig aften, arrangementet var et samarbejde Mellem Bornholms Erindringscenters og Discoteket. Hvor 4 live bands underholdt. Håber på Det bliver gentaget.

15 August lørd. Grill og hygge i Blokhuset Onsbæk.Blev en super dag. 23 medlemmer der mødte frem og oplevede badenymfer, kaffebord og efterfølgende grillarrangement, helt til kl. 21

9 August sonde. Safirsøen, dejlig gåtur ved kysten, gl. Kulskakter, BROEN OVER Bagåen. Torben præstrerede en perfekt guidning og fortællinger om området, Hvor 10 medlemmer FIK en dejlig dag med efterfølgende kaffe, kage og grill på Terassen hos Torben.

10 juli fred. Sildefest Singleklubbens medlemmer mødtes for at se og opleve Fede Finn og Funnyboys

17. Juli kl. 14.00-00.30, Global Trade, Hammershus. Fest og Musikoplevelse.

23 juni tirsd. Kildefest Sct.Hans Aften.Hullehavn, Svaneke.
Der blev Grillet og hygget hele aftenen med en del af klubbens medlemmer.

21 juni sonde. kl. 14:00, Storedal Sandkås, 15 Medlemmer FIK en dejlig eftermiddag i Sandkås. Turen startede langs kyst og klipper med flot udsigt til Gudhjem og Chr. Ø for derefter at gå ind mod Storedalen, der er en af Bornholms mest markante Sprækkedale, flot Jeg og utrolig frodig natur med stejle klippesider. Turen Afsluttede hos Heine, Hvor vi drak kaffe og hyggede på Terassen.

6 juni lørdag kl. 14:00 Shelter i Hareløkkerne. Fremmødte medlemmer FIK En rigtig hyggelig eftermiddag, med en gåtur i området. Petanque spil og Bål med bagning af snobrød og efterfølgende grill af diverse lækkerier, en rigtig dejlig dag og vejret var bare med os. Hilsen Arne.

30 maj. 30 festglade personer Havde en super dejlig aften med spisning, sang og dans. Rigtig råhygge og en dejlig aften. kh f Per.

24. maj, 10. Voksende og 10 børn hade en Pragtfuld dag i Joboland TROS lidt transport, og ligt regn Problemer, tak for en dejlig dag kh Per.

17 maj, 8 friske personer var mødt op til en dejlig gå tur i meget skønne omgivelser ved strandstien Gudhjem / Melsted havn i strålende sol, tak t Gert.

14 maj Grillfest med Broen, 15 Singler, var mødt op til en super dejlig aften, med Masser af hygge og vi glæder os til næste år Når jeg kommer igen, tak til jer alle, og vi håber i kommer godt hjem til Sønderjylland, kh fra Per.

10 maj, lidt over 20 personer var mødt op til en dej bowling / spisning, samt en Hyg tur til kongemindet i alm, og derefter Afsluttede vi til aftens kaffe hos vores gæster fra sønderjyland stor tak til broen, til glæder os torsdag aften.

3 maj, ca 20 Forårs glade personer var mødt op til en skøn dag Hvor vi startede med en gå tur langs med læså derefter korte vi til aberettet i almin, Hvor vi drak vores medbragte kaffe, og Nogle gik en tur, der efter Afsluttede VI i Vestermarie Plantage, Hvor vi Så på galgehøj, Rosser, og langskibe, tak f en god dag kh Per.

 26 April Blåskinsdalen v / Vang, 15 medlemmer FIK dejlig oplevelse med Travetur i fantastisk natur med Masser af blomster i skovbunden og en sol der skinnede fra en SKYFRI HIMMEL, Næsten som en sommerdag.

3 April Snogebæk, Blev aflyst, PGA .. for FA tilmeldinger. Mænd med et frisk alternativ Tog Nogle medlemmer til MUSIKHUSET I Stedet og oplevede Dodo `s, og FIK en super dejlig aften alligevel.

22 marts søndag kl. 14:00 Ringborgen Rispebjerg Poulsker, 11 fremmødte FIK en dejlig spadseretur i området, Guidet af turleder Gert Madsen.

7 marts 11 var mødt til en dejlig dag i Teater og efterfølgende spisning på Fyrtøjet en skøn oplevelse for alle.

6 marts Nokid blev aflyst pga.. personale Mangel

Bowling sonde. 1 marts. Desværre blev aflyst pga.. Manglende tilslutning, det var nok en forkert dag, til efter vor generalforsamling / fest, det tar vi efterretning vh per.

28 Febr.. Afholdt vi vor Ordinære General forsamling i Pedersker samlingshus. Den blev Afholdt ved sædvanlig gud ro og orden. Der blev ikke ændret på vores vedtægter. Mænd et Forslag om en lukket side på Facebook (internetside) og Nogle nye arrangementer blev omtalt, Hvilket JEG VIL höre mere om i Kommende arrangementslister. Derefter Havde vi en rigtig dejlig 7 års fødseldagsfest, med Deltagelse af 44 medlemmer, med dejlig mad, musik og dans. En stor tak til alle, og ikke Mindst bestyrelsen for et dejligt arrangement. mvh Per.
          
15 Febr.. søndaggåtur ved læså m turleder: Kirsten 10 medlemer var mødt op til en dejlig skøn tur og medfølgende kaffe hos Kirsten og for Nogen gal hos FrankTruberg.
6 Febr. .. fredag Kl.19: 00 Dansegalla. Anne Mette Elben "På Slaget 12" Og Valentinos
Underholdt på skift. 18 medlemmer fra klubben FIK en god oplevelse med god mad og dans helt til kl. 02:00
25 januar søndag kl 14 gåtur ved snorrebakken ca 20 deltagere var mødt op til en dejlig tur i skøne omgivelser med bakker, søer, og AER, og et efterfølgene rigtigt dejligt kaffe bord, hos turleder, Gert Andersen og tak for det og en dejlig dag.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.05 | 00:16

Jeg er ny i Bornholm, jeg vil have nye venner

...
18.10 | 19:51

Hej Flemming
Undskyld det sene svar.
Søg på Facebook "single & venskabsklub Bornholm", så kommer vi frem.
Der er gåtur på søndag og fest lørdag den 28.10.

...
03.10 | 02:07

Jeg har forsøgt at finde jer på Facebook, men det er ikke muligt. Jeg har fundet jer i den lokale Brugs i dag, så det er vel ikke fordi det er forældet?

...
09.08 | 09:53

Tak Vibeke, vi ser også frem til at møde dig.
Du kan både holde dig orienteret her på www.singlebornholm.dk eller på facebookgruppen af samme navn.
Hilsen Rose.

...
Du kan lide denne side