Historik 2008

"HISTORIK" (Afholdte Arrangementer 2008)

31 december onsdag kl. 17:30 Nytårsfest hos Lene Drejer Hasle, Det blev en kanon fest med 28 deltagere. Vi samledes og hørte Dronningens Nytårs tale. Derefter gik vi til bords og Lene Havde tilberedt en lækker varmrøget laks m. rejer og tilbehør. Hovedretten bestod af rødt oksekød, kyllingebryst med en masse lækkert tilbehør og til tøs en lækker isdessert. Der blev hygget og danset til ud på de små timer. kl. 24:00 Skålede VI Det nye år velkommen. Fyrværkeri blev der også tid til At være ude på nyde, sa alt i alt en super aften.

27 december lørdag kl. 14:00 gåtur Svaneke, Årsdale. Mødested Vigehavn. Turleder var Kirsten Johansen. Frisk luft og motion FIK Deltagerne og Afsluttede med Kaffe og kage

7 december søndag kl. 14:00 Julehygge i blokhuset Onsbæk hyggeligt som det Plejer, med kaffe, jule banko, gløg, æbleskiver, der blev lavet juledekorationer, mm

29 november lørdag kl. 18:30 Julefrokost i Knudsker Idrætsforenings lokaler, 30 Medlemmer FIK fantasktisk gud oplevelse, med et dejligt julefrokostbord. Der blev danset og hygget helt til kl. 02:30. Alletiders julefrokost.

Turen til Berlin d. 26 november Blev en succes, Kirsten Johansen fortæller jeg Deltagerne på turen, har Haft en Pragtfuld tur med Masser af sjove og dejlige oplevelser.

23 november søndag kl. 14:00 gåtur ved "Lilleborg Ruin" Segenvej Almindingen Nogle frisk medlemmer FIK en dejlig tur i skoven med turleder Gert Andersen

15 november. Frem i Svaneke, blev en super dejlig aften, for Fulde huse og pige gruppen "Benzin" der gav den hele armen, Så det gamle hus rystede i synd gundvolde, flere fra klubben var mødt op, håber de kommer igen til Øen.

9 november søndag. kl. 15 til 17. Bowling turnering. Så kom der gang i Bowlingen igen, Alletiders. Leder: Flemming Jensen.56959914/25485493.

9 november. søndag kl. 13:30 Julemesse i Nordlandshallen, En unik oplevelse. Det var Bornholms største Julemesse, Med mange udstillere og underholdning fra Scenen. Nogle Nåede endda Både på Bowle og Julemessen. Kl 18:00 Havde vi bestilt tid til på Spise søndagmenuen på Bryghuset i Svaneke, 9 medlemmer FIK en dejlig menu (Hovedret og isdessert) til kun 89, - og en hyggelig Afslutning på dagen på Denne lavet.

19 okt.sønd. Hyggedag på Bornholms Tekn. Samling, Der var rigtig pænt fremmøde. Man Så El-værket blev startet op Drakenflyet Taget i besigt Sammen med gamle Traktorer og maskiner. Stuehuset blev også gennemgået Med mange sjove gamle Ting fra køkken, stue, kniblinger, Symaskiner og meget mere. Efter et par timer fandt vi kaffekurven frem med hjemmelavede kager og andre dejlige sager, os som vi hygge med. Kl. 16:00 Korte vi videre til Døndalen, Hvor vi gik en dejlig motionstur Gennem skoven op til vandfaldet, Pragtfuld tur. kl. 17:30 Korte Mange af os videre til Rø Selskabs lokaler. Hvor vi FIK alle tiders dejlige mad og rigtig hyggede os.
 
12 okt. søndag kl.14: 00 gåtur, "sporet til St.Hallegård", v / Kirsten Johansen.
De friske turgængere FIK en dejlig motion og oplevelse.

11 oktober lørdag kl 18:30 Efterårsfest i søndergårdens Selskabs lokaler.
Det blev en fantastisk aften, med god mad hygge og dans. Kirsten "Cowgirl", løb med aftenens præmie (1 fl Champagne), som sjoveste Udklædning, mænd kreativiteten var stor, Med mange flotte "modeller". Super fest!

3. oktober fredag kl. 22:00 Diskotek "No Kids" Svaneke, blev ikke den store succes, kun ganske Få mødte frem.

28 september. søndag kl. 14:00 gåtur på Ølenestien i Bodilsker Plantage, tur blev Alletiders med god Deltagelse. Kirsten forte os igennem en flot natur, med Vandløb, Masser af svampe og solen bare skinnede ned til os Mellem træerne. Turen blev afsluttet med Fælles kaffebord i skoven, Hvor vi sad og FIK en hyggesnak imens vi NØD solen og Kirstens æblekage mum, den smagte!
 
14 september. søndag kl. 14:00 gåtur, Smålyngsværket Ølenevej AK. v / Sdr. Byskov
Det blev en rigtig Vellykket og hyggelig eftermiddag for de 11 fremmødte. Efter en spændende gåtur, blev der hygget med kaffe, kager og Bålgrill.

7 september søndag. Bowling tunering.desværre aflyst, pga.manglende tilslutning.

30 August lørdag kl. 18:30 Afholdt Klubben Sensommerfest, i Hasle Havns Venners Lokaler. Det blev en super aften for de 24 fremmødte. Med lækker 3 retters menu og efterfølgende kaffe, kager og slik. Alle hyggede sig og der blev danset til musik, leveret af Karsten og Co helt frem til kl. 01:00 Hvor der blev lukket ned og pakket sammen.

23 August. lørd. kl.20: 00 Rockfestival på Villa Nova, blev en rigtig dejlig succes, med stort fremmøde fra klubben. Hvor alle rigtig hyggede sig, med dejlig 60er Rock og fuld gang i den, på dansegulvet.

17 August. sonde. kl.14: 00 gåtur, Strandstien Melsted til Gudhjem. Blev flyttet PGA .. Stærk Blæst og regn. Til Kaffe Hos Kirsten Johansen og Tur på Skansen Nexø.

09 aug. lørdag kl. 16:00 Hammersøen Shelter Grill. Fremmødte FIK en dejlig og hyggelig aften med godt fyr på grillen i bålhytten og gåtur om Opal / Hammersøen.

26 juli lørd. Kl.18: 00 Lars Lilholt Band Snogebæk, Super aften, Både for dem der købte billet og dem der Valgte på Sidde i naturen med grill og tilbehør.

25 juli fredag Fede Finn & Funny Boyz, Olsker City. En hyggelig og sjov aften.

20 juli sonde. kl.14: 00 gåtur i "Ådalen" Rønne. Ikke Afholdt PGA. mgl. tilslutning.

18 juli Fred. kl.10-24 Trade And Aid Koncert. Hammershus Slotsruin.en rigtig dejlig dag skøn musik, en oplevelse vi Vil gentage. vh pr.

13. Juli sonde. BastaMose "Shelter" og bålplads. Pænt fremmøde, Både voksne og børn, FIK en dejlig dag med strålende sol, gåtur, bagning af snobrød, hyggelig aften med grillning af medbragt mad.

12 juli lørdag Jazzfestival Allinge, De klub medlemmer der mødte op, FIK en kanon oplevelse, med Masser af sjov og musik, helt ud på de små timer

06 juli sonde. "Blokhuset" Onsbæk Rønne, Hygge-og Badedag for hele familien. Perfekt vejr og badevand. super hyggedag for børn og voksne

22 juni sonde. Paradisbakkerne. En Pragtfuld gåtur i den skønne natur. Regnen drillede de første 10 min. Senere kom solen frem og de fremmødte FIK Masser af motion på den 6-7 km lange tur i udfordrende terræn.

8 juni sonde. kl. 10:00 "Blokhuset" Onsbæk Rønne, en rigtig dejlig hyggedag, helt frem til kl. 18:00. Med sol, sommer og varme, Kunne ikke ønskes bedre. Kaffe, Morgenbrød, grillmad og badning på stranden blev nydt i Fulde træk.

1 juni sonde. kl. 15-17:00 Bowling Rønne. Afholdt med god tilslutning. Grill hos Ella, med rigtig god stemning!

31 maj lørd. kl.18.30 Strandhotellet Sandvig Spisning, dans og musik, med gode "gamle" Bornholms Musikexpress Band. Det blev en kanon aften for de fremmødte. et arrangement vi selvfølgelig gerne Vil gentage. mvh Per.

25 maj sonde. kl. 14:00 gåtur "Ekkodalen". Dejlig tur i pragtfuldt vejr.

18 maj sonde. kl. 15 .00 Bowling Rønne Afholdt, med vanlig gud tilslutning. Spisning på Fyrtøjet. Og kaffe / the hjemme hos Ella.

11 maj sonde. kl.11: 00 Pinsetur i "Joboland" Brændesgårdshaven. En dejlig dag for de fremmødte. Der blev hygget snakket badet og spist div. medbragt mad.

3 maj lørd. kl. 18:30 Forårsfest "Listedhuset". En Kanon fest, for de 34 fra klubben, der mødte op med dejligt humør. Spiste lækker mad, sang, hyggede og NØD musik og dans, til ud på de små timer.

13 April sonde. kl. 14:00 gåtur "Tippen" Hasle. Denne pragtfulde Forårstur, Havde rigtig god tilslutning og alle FIK en hyggelig snak over efterfølgende kaffe, med brød og kage.

4 April Fred. kl. 22:00 Musik og hygge i "No Kid" (Svaneke Bio). Dannede Rammen om en rigtig hyggelig og sjov aften.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.05 | 00:16

Jeg er ny i Bornholm, jeg vil have nye venner

...
18.10 | 19:51

Hej Flemming
Undskyld det sene svar.
Søg på Facebook "single & venskabsklub Bornholm", så kommer vi frem.
Der er gåtur på søndag og fest lørdag den 28.10.

...
03.10 | 02:07

Jeg har forsøgt at finde jer på Facebook, men det er ikke muligt. Jeg har fundet jer i den lokale Brugs i dag, så det er vel ikke fordi det er forældet?

...
09.08 | 09:53

Tak Vibeke, vi ser også frem til at møde dig.
Du kan både holde dig orienteret her på www.singlebornholm.dk eller på facebookgruppen af samme navn.
Hilsen Rose.

...
Du kan lide denne side